Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kasnio 3 sata

Let za Dubrovnik zbog jakih turbulencija preusmjeren u Italiju, putnici povraćali: "Bilo je poput noćne more"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici aviokompanije easyJet preživjeli su "noćnu moru" tijekom leta koje ih je iz Londona trebao dovesti do Dubrovnika, ali je bio prisiljen sletjeti u Italiju.

Putnici koji su se ukrcali na let aviokompanije easyJet zahvaljujući lošem vremenu završili su u zemlji u koju nisu namjeravali putovati. Nakon što avion nije uspio sletjeti u Dubrovnik, pilot ga je odlučio okrenuti i zaputiti se prema Italiji.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Ilustracija Pamtit će taj let Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: "Pokušao se oduprijeti"

Jedan putnik ovo putovanje opisao je kao scenarij iz "noćne more", a drugi je rekao da je zbog turbulencija izazvanim jakim vjetrovima nekoliko putnika povraćalo.

Nakon slijetanja u talijansku zračnu luku Bari, putnici su bili prisiljeni čekati više od sat vremena prije nego su se ponovo zaputili prema Dubrovniku.

Aviokompanija easyJet na svojoj je aplikaciji objasnila zašto se avion okrenuo: "Žao nam je što se avion okrenuo prema aerodromu Bari. To je učinjeno zbog jakih vjetrova u Dubrovniku, koji su spriječili slijetanje."

Dugački redovi stvorili su se ispred kupaonica nakon što je avion sletio u Italiji. Jedan je putnik rekao Expressu: "Ovo je noćna mora. Kapetan je tri puta pokušao sletjeti ali je vjetar bio prejak."

"Kružili smo iznad aerodroma i onda ponovno pokušali sletjeti. Nekoliko ljudi je povraćalo. Avion se njihao s jedne na drugu stranu", dodao je putnik.

Avion je u Dubrovnik sletio sa zakašnjenjem od dva sata i 56 minuta.

Prema izjavi easyJeta, samo jednom putniku je pozlilo: "Pričali smo s kapetanom i upraviteljem kabine koji su potvrdili da je nakon okretanja pozlilo samo jednoj osobi."

Još jedan avion easyJeta morao je zbog jakih vjetrova sletjeti na isti aerodrom. Oba leta su, potvrdili su iz easyJeta, nastavila putovanje nakon što su se vjetrovi smirili. "Sigurnost i boljitak naših putnika i osoblja su uvijek najviši prioriteta easyJeta", rekli su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene