Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantne fotografije

FOTO: Američki vojnici pozirali s leševima Afganistanaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledni njemački tjednik Spiegel objavio je šokantne fotografije američkih vojnika u Afganistanu koji nasmijani poziraju s leševima ubijenih Afganistanaca.

Spiegel tvrdi da vojnici s fotografija pripadaju jedinici koja je afganistanske civile ubijala iz sporta i zabave. Tjednik dodaje da posjeduje čak 4000 šokantnih fotografija  i video snimki, no objašnjavaju kako su objavili samo tri koje su bile potrebne da se potvrdi istinitost priče o američkoj jedinici nazvanoj 'jedinicom ubojica'.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta Slika nije dostupna POKRENULI ISTRAGU Horor na letu: Na kotaču aviona koji je poletio iz Kabula pronađeni ljudski ostaci

Fotografije prikazuju vojnika koji u jednoj ruci drži cigaretu i s osmjehom na licu podiže krvavu glavu mrtvog čovjeka. Druga fotografija prikazuje drugog vojnika koji pozira s istim lešom. Na trećoj fotografiji vide se dva trupla, naslonjena jedno na drugo.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene