Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijenos uživo 24 sata

Al Gore želi promijeniti svijet u jednom danu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Al Gore se sprema povesti kampanju koja će, prema njegovim nadanjima, promijeniti svijest ljudi na globalnoj razini oko klimatskih promjena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bush primio Ala Gorea kao dobitnika Nobelove nagrade Slika nije dostupna Al Gore: 'Nagradu ću iskoristiti za jačanje svijesti o klimatskoj krizi'

 

Cilj njegove kampanje jest prenijeti poruku kako je klimatska kriza stvarna i da se već događa. Bivši američki potpredsjednik i laureat za Nobela bit će domaćin reality događaja pod nazivom '24 Hours of Reality'.

Program će trajati 24 sata, prijenos će biti iz sve 24 vremenske zone i na više jezika. Radi se o multimedijalnoj prezentaciji, koje će voditi sam Gore i 23 posebno obučena prezentera iz The Climate Projecta. Mjesta događaja su sela, gradovi, metropole i zemlje diljem svijeta.

Sve je zamišljeno kao jedna velika rasprava na globalnoj razini jedan čitav dan, s ciljem da potakne međunarodnu reakciju u rješavanju klimatske krize preostalih 364 dana u godini. Prezentacija počinje 14, a završava 15. rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene