Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iranski vjerski vođa Ahmad Hatami izjavio je kako će Tel Aviv biti "meta iranskih raketa" ako SAD i Izrael odluče napasti Iran.


"Rakete dometa 70 kilometara Hezbollaha pretvorile su Izrael u zemlju duhova. Ako SAD i Izrael žele napasti Iran trebaju se bojati dana kada će naše rakete dometa 2.000 kilometara (Shahab-3) udariti srce Tel Aviva", kazao je Hatami.

Vezani članci Mons. Zlatko Koren Ove godine slavlje Velikog petka, ali i Uskrsa bit će na drugačiji način: ''Naučili smo koliko nam redovite stvari mnogo znače'' Slika nije dostupna Ako dođe do rata, Hamas neće poduprijeti Iran

"Američki predsjednik George W. Bush i izraelski premijer Ehud Olmert trebaju znati da je igrati se s islamom kao igrati se s lavljim repom", dodao je.

Istovremeno su Iranci u utorak slavili pobjedu Hezbollaha nad izraelskom vojskom.

Od sinoć mladi na motociklima i u automobilima na ključnim prometnicama glavnog iranskog grada vijoreći žute zastave Hezbollaha slave "pobjedu" šijitskih boraca.

Gradske su vlasti objavile da su u utorak vožnja autobusom i
metroom besplatni. Autobusi voze s upaljenim svjetlima i posterima s likom Hasana Nasralaha, vođe libanonskog Hezbollaha.