Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ako Iran bude napadnut Tel Aviv će biti meta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski vjerski vođa Ahmad Hatami izjavio je kako će Tel Aviv biti "meta iranskih raketa" ako SAD i Izrael odluče napasti Iran.

"Rakete dometa 70 kilometara Hezbollaha pretvorile su Izrael u zemlju duhova. Ako SAD i Izrael žele napasti Iran trebaju se bojati dana kada će naše rakete dometa 2.000 kilometara (Shahab-3) udariti srce Tel Aviva", kazao je Hatami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

"Američki predsjednik George W. Bush i izraelski premijer Ehud Olmert trebaju znati da je igrati se s islamom kao igrati se s lavljim repom", dodao je.

Istovremeno su Iranci u utorak slavili pobjedu Hezbollaha nad izraelskom vojskom.

Od sinoć mladi na motociklima i u automobilima na ključnim prometnicama glavnog iranskog grada vijoreći žute zastave Hezbollaha slave "pobjedu" šijitskih boraca.

Gradske su vlasti objavile da su u utorak vožnja autobusom i
metroom besplatni. Autobusi voze s upaljenim svjetlima i posterima s likom Hasana Nasralaha, vođe libanonskog Hezbollaha.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene