Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija MUP-a Srbije

VIDEO Kao scene iz nekog filma: Policija objavila snimke uhićenja osumnjičenih za ubojstvo muškarca poznatog kao Ranko Eskobar

MUP Srbije
MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Srpski MUP je objavio snimku akcije uhićenja dvojice muškaraca osumnjičenih za ubojstvo Ranka Eskobara.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je snimke uhićenja dvojice muškaraca osumnjičenih za ubojstvo muškarca u javnosti poznatog kao "Ranko Eskobar".

55-godišnjak je ubijen 9. ožujka oko 11 sati na benzinskoj postaji u Beogradu. MUP je sada priopćio da je policija u subotu uhitila S.Z. (28) i L.V. (26) zbog sumnje da su počinili teško ubojstvo. U pritvoru će provesti 48 sati nakon čega će biti privedeni nadležnom tužiteljstvu.

Eskobar je postao poznat kao vlasnik blindiranog automobila koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, pomoćnika ozloglašenog Veljka Belivuka.

Pročitajte i ovo Suđenje Belivukovoj skupini - 4 VELIKI OBRAT Bombastično suđenje brutalnoj kriminalnoj skupini, žrtve su mučili, ubijali pa samljeli: Velja Nevolja teško optužio Vučića i Vulina

"Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako tko se bavi nečašću i kriminalom mora znati da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce kaznenih dijela privedu pravdi", rekao je ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić, prenosi N1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BATINAŠI PROTIV POVORSKE PONOSA Nasilje na beogradskim ulicama izazvali su pripadnici ozloglašenih kriminalnih skupina

"Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učinit će sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osjećaju sigurno u svojoj domovini", dodao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene