Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Starica od 77 godina mogla bi dobiti doživotnu kaznu zatvora zbog krijumčarenja kokaina vrijednog milijun dolara koji je pokušala prenijeti u svojem vozilu u Veliku Britaniju.


Ambrozine Heron zajedno je sa svojom kćeri, 49-godišnjom Paulettom Chambers, uhvaćena u pokušaju prenošenja droge prve klase iz Nizozemskeµ Veliku Britaniju.

Vezani članci Policija, ilustracija Muškarac uhićen zbog kokaina pokušao podmititi policajca: Tijekom pretrage imanja policija naišla na tužni prizor Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!"

Majka i kćer čak su 14 puta posjetile Nizozemsku kako bi pokupile drogu, a starica je bila odličan paravan kako nitko ne bi posumnjao da se radi o mutnim poslovima.

Obiteljski posao pao je u vodu kada su ih zaustavili carinici u Doveru i u vozilu pronašli 40 limenki čistog kokaina. Carinskim službenicima majka i kćer postale su sumnjive zbog učestalih prelazaka granice. Pas je u dvjema vrećama s hranom koje su bile položena na zadnjem sjedalu nanjušio drogu koja vrijedi više od milijun dolara.

Heron, koja je proglašena krviom, mogla bi dobiti dugačku zatvorsku kaznu, što bi u njezinom slučaju značilo doživotnu. Njezina kći priznala je sudjelovanje u krijumčarenju droge. Obje čekaju kaznu koja će biti izrečena 6. listopada.