Obavijesti Video Pretražite Navigacija

77-godišnja starica uhićena zbog krijumčarenja kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starica od 77 godina mogla bi dobiti doživotnu kaznu zatvora zbog krijumčarenja kokaina vrijednog milijun dolara koji je pokušala prenijeti u svojem vozilu u Veliku Britaniju.

Ambrozine Heron zajedno je sa svojom kćeri, 49-godišnjom Paulettom Chambers, uhvaćena u pokušaju prenošenja droge prve klase iz Nizozemskeµ Veliku Britaniju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Majka i kćer čak su 14 puta posjetile Nizozemsku kako bi pokupile drogu, a starica je bila odličan paravan kako nitko ne bi posumnjao da se radi o mutnim poslovima.

Obiteljski posao pao je u vodu kada su ih zaustavili carinici u Doveru i u vozilu pronašli 40 limenki čistog kokaina. Carinskim službenicima majka i kćer postale su sumnjive zbog učestalih prelazaka granice. Pas je u dvjema vrećama s hranom koje su bile položena na zadnjem sjedalu nanjušio drogu koja vrijedi više od milijun dolara.

Heron, koja je proglašena krviom, mogla bi dobiti dugačku zatvorsku kaznu, što bi u njezinom slučaju značilo doživotnu. Njezina kći priznala je sudjelovanje u krijumčarenju droge. Obje čekaju kaznu koja će biti izrečena 6. listopada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene