Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna tragedija

Djevojčica nasmrt izgrizla svoju novorođenu sestru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija istražuje okolnosti bizarne smrti novorođene djevojčice, a vjeruje se kako ju je usmrtila vlastita trogodišnja sestra.

Tragedija se dogodila u gradu Engelsu, u ruskoj regiji Saratov, u vrijeme dok su roditelji dviju djevojčica spavali. Forenzički nalazi potvrdili su kako je tek 22 dana stara djevojčica umrla nasilnom smrću, piše Komsomolskaya Pravda, a u bolnicu je stigla u kritičnom stanju, s brojnim tragovima ugriza i modrica po čitavom tijelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

>> Dadilja tresla bebu dok nije umrla od krvarenja u mozgu

Zločin iz ljubomore?!

Unatoč naporima liječnika da ju spase, novorođena djevojčica umrla je od unutarnjeg krvarenja i jakih udaraca u glavu, za koje policija pretpostavlja kako ih je netko nanio djevojčici udarajući njezinom glavom o pod. Patolog je utvrdio kako je tragove ugriza napravilo trogodišnje dijete, zapravo sestra ubijene žrtve. Majka i i otac su u vrijeme tragičnog događaja spavali, a kako je sama majka djevojčice priznala, ona i suprug su pili alkohol te zaspali.

Svoju sestru doživjela kao lutku?

Policija vjeruje kako je trogodišnjakinja svoju sestru zapravo doživjela kao lutku, a neki stručnjaci tvrde kako je bizaran zločin dijete moglo počiniti čak i iz ljubomore, odnosno namjerno, zbog manjka posvećene pažnje roditelja prema njoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene