Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozan zločin u Njemačkoj

Dadilja tresla bebu dok nije umrla od krvarenja u mozgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad su Natalie i Josef K. svojeg 14-mjesečnog sinčića Christophera predali dadilji na čuvanje, nisu mogli ni sanjati da će im to biti možda i najveća greška u životu, jer je ista dadilja usmrtila njihovog sina.

Iziritirana bebinim plačem, 34-godišnja dadilja Suzanne K. objeručke je zgrabila dječačića te ga iz sve snage zatresla. Dječak je zapravo samo bio gladan i nije htio ići na spavanje, kako je dadilja željela, piše Bild, a da stvar bude gora, nesavjesna dadilja o djetetu se brinula tek drugi dan.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Nikolina Grubišić Požar - 4 Intenzivno traže majku Dnevnik Nove TV doznaje što će se događati s bebom ostavljenom u kanti za smeće: "Istraga je zahtjevna, možda ima više počinitelja" Noćas je u kanti za smeće ostavljeno novorođenče istraga traje FOTO "To je pokušaj teškog ubojstva": Policija o slučaju bebe koja je ostavljena u kanti za smeće

'Već je bio toliko velik i nisam mislila da ću ga ozlijediti na taj način', kazala je dadilja iznoseći obranu na sudu u Münchenu. Nakon što je protresla dječačića, on se umirio, no kad ga je dadilja drugi put pogledala, primijetila je kako su mu oči izokrenute te kako povraća. Upomoć je pozvala susjeda i Hitnu pomoć, no dječak je nakon dva dana u bolnici preminuo od izljeva krvi u mozak, kao posljedice dadiljinog nasilja. Suđenje protiv nje još uvijek traje, a neutješni roditelji svaki put sudnicu napuštaju u suzama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene