Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad djeca nisu u školi

VIDEO: Dječak (10) na JFK-u u igri navodio tri aviona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici newyorške zračne luke JFK suspendirani su jer su djetetu dopustili da se igra kontrolora leta i 'digne' tri zrakoplova, priopćila je u srijedu američka uprava civilnoga zrakoplovstva (FAA).

'Očekujući rezultate istrage, zaposlenici uključeni u izgred suspendirani su i više ne kontroliraju zračni promet', priopćila je FAA. 'Takvo je ponašanje neprihvatljivo i nije u skladu s profesionalnom razinom koja se očekuje od svih zaposlenika FAA-e', dodaje se u priopćenju. Nije poznato kad se točno dogodio izgred. Regionalna televizijska postaja Fox-Boston nabavila je snimku s kontrolnoga tornja koju je i emitirala. 'Jet Blue 171, možete poletjeti!', govori dijete u dobi od desetak godina, sudeći po glasu.

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Slika nije dostupna Od rujna Zračne luke u New Yorku postavit će tjelesne skenere

Uz dijete je bila i odrasla osoba. Dijalog je nastavljen i dijete je dalo dopuštenje za polijetanje zrakoplovima na tri leta: Jet Blue 171 u Sacramento, Aero Mexico 403 u Meksiko i Jet Blue 195 u Las Vegas. 'AMex, možete poletjeti, adios!', viče dijete, a ženski glas pilota ili kopilota uzvraća: 'Adios!' Sve više se zabavljajući, dijete pilotima na letu u Las Vegas viče: 'Put je slobodan, adios amigos!' Izgred se dogodio u vrijeme školskih praznika, a na snimci se čuje kako netko komentira: 'Evo što se događa kad djeca nisu u školi.' 'Dovest ću ja i svoje', dodaje drugi glas. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene