Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Igrači LA Galaxyja o Beckhamovu dolasku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U većini europskih zemalja nogometna sezona je ili već završila ili je na samom kraju. No, u SAD-u je praktički na početku, a budući suigrači Davida Bechkama jedva čekaju dolazak najvećeg imena u 11-godišnjoj povijesti MLS lige.

Iako nitko ne zna što će se točno dogoditi kada David Beckham napokon stigne u svoju novu momčad, trener i suigrači vesele se njegovu dolasku jer ove godine ne stoje baš najbolje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I to se dogodilo... 'Baš kao Beckham' prvi zapadni film prikazan u Sjevernoj Koreji Slika nije dostupna 'The Ellen DeGeneres Show' SKRIVENA KAMERA: Kako je David Beckham zbunio maserku

"Mislim da se svi ovdje slažu da je on igrač kakav nam  trenutno nedostaje. Mislim da će nam dobro doći njegovo  iskustvo i radni tempo. Drago nam je što je sad sve na svojem mjestu", rekao je trener Galaxyja Frank Yallup. 

"Mislim da igrači sve više shvaćaju Beckhamov dolazak kao dolazak igrača. Malo smo 'tanki' u sredini terena ove godine i još pokušavamo pronaći pravu igru. Mislim da će nam igrač njegova kalibra u tome itekako pomoći. Kada jedan od najboljih na svijetu za vas izvodi slobodne udarce.... Čuo sam da je veliki radnik, a takvi mi se igrači najviše sviđaju", rekao je vratar Galaxyja Joe Cannon.

>> Umjesto u LA Beckham nazad u Englesku?

"Mislim da se nogomet u MLS-u malčice razlikuje od onog u Španjolskoj, ali je opet sličniji engleskome, pa mislim da mu neće dugo trebati da se uklopi", smatra branič Galaxyja Chris Albright.

Dva mjeseca nakon početka sezone u SAD-u Galaxy je dobio samo jednu utakmicu i nalazi se na samom dnu ljestvice s 5 bodova. Ipak, optimističan je i sam David Beckham.

"Mislim da tamošnji nogomet ima velik potencijal. Ne bih otišao tamo da ne vjerujem u to, ne bih potpisao ugovor na 5 godina. Ne samo da vjerujem u to, već mi je i čast biti ambasadorom MLS-a i dio momčadi Galaxyja", rekao je  Beckham. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene