Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Beckhamove pripreme za oproštajnu utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham je potvrdio da je utakmica protiv Mallorce, koja se igra ovu nedjelju, njegova posljednja u dresu Reala.

Predsjednik Reala Ramon Calderon prije nekoliko je dana izjavio da pokušavaju uvjeriti Beckhama da ostane na Santiago Bernabeu. Calderron je i natuknuo da u ugovoru postoji klauzula koja bi mogla spriječiti Beckhamov odlazak u LA Galaxy. Apelu se priključio čak i Fabio Capello koji se na neki način ispričao za svoje prijašnje ponašanje prema Beckhamu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozivnice napokon poslane Kraljevsko vjenčanje: Beckhamovi pozvani, Obame 'izvisile' Slika nije dostupna I to se dogodilo... 'Baš kao Beckham' prvi zapadni film prikazan u Sjevernoj Koreji

No, bivši je kapetan Engleske potvrdio da je njegova četvrta sezona u Realu zaista i posljednja. Još kada bi je okrunio prvom titulom u dresu “kraljevskog kluba”, bio bi to najljepši poklon za kraj.

“Moja posljednja utakmica u Realu je u nedjelju. Nema klauzule u ugovoru koji sam potpisao s Galaxyjem koja bi to mogla promijeniti. Igrao sam za Madrid 4 godine. Bio je to zaista predivan period i nadam se da će završiti na najbolji mogući način – osvajanjem La Lige”, rekao je Beckham. 

>> Od marginalca ponovno do zvijezde

>> Ako Real osvoji naslov, Manchester će zaraditi 2 milijuna funti

>> Real Galaxyju: Koliko tražite za Beckhama?

“Nisam razgovarao s predsjednikom o ostanku. Znao sam da napuštam Real još u siječnju kada mi je rečeno da mi neće produžiti ugovor. Tada sam znao da morao odlučiti o svojoj budućnosti. Nije lako napustiti takav klub, no sada se radujem promjeni. Ali Madrid i Španjolska će mi jako nedostajati. Između ostalog, i navijači su ovdje izvanredni”, ustvrdio je Beckham te dodao da je mogao ostati još dvije ili tri godine da su mu ponudili novi ugovor, no rekao je i da ništa ne zamjera Calderonu ili Capellu koje, kako je rekao, iznimno poštuje. 

U međuvremenu, Steve McClaren zagarantirao je Beckhamu mjesto u reprezentaciji. 

"Bez sumnje, izbornik mi je to jasno rekao. Sve dok sam u dobroj formi i dok igram kao u posljednjih 6 mjeseci, neće biti nikakvih problema što se tiče mjesta u reprezentaciji", rekao je Becks. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene