Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su princ William i Kate Middleton tjednima sastavljali finalni popis, kraljevska palača je potvrdila da su pozivnice za najočekivanije vjenčanje 21. stoljeća napokon poslane.Kako piše Daily Mail, među 1900 uzvanika se nalaze David i Victoria Beckham, no njihov glasnogovornik to za sada nije želio potvrditi, naglasivši da se je to osobna stvar samog para.

Koliko se za sada čini, predsjednik SAD-a Barack Obama i supruga Michelle nisu pozvani na kraljevsko vjenčanje, no iz Buckingham palače im je stigao poziv za posjetu u svibnju, za koji mediji nagađaju da je pokušaj da se ublaže posljedice zbog nepozivanja na vjenčanje.

>> Kraljica poslala 1900 pozivnica na Williamovo vjenčanje

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

Od 1900 uzvanika čak polovica su prijatelji princa Williama i Kate Middleton, a zanimljiva je činjenica da je princ na vjenčanje pozvao svih svojih sedam bivših djevojaka. Kraljica Elizabetha je osobno na vjenčanje pozvala čak 40 'okrunjenih glava', od kojih su mnogi, usprkos kriznom stanju na Bliskom istoku koje traje već neko vrijeme baš iz tog dijela svijeta.