Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao i prije četiri godine, u estonskoj prijestolnici navijači hrvatske nogometne reprezentacije dan uoči utakmice uronili su u probleme.


Naime, jedna skupina navijača u petak navečer u samom centru Tallinna, koji je nalikovao na ogroman pijani tulum, negdje iza ponoći sukobila se s tamošnjim zaštitarima, piše Večernji list. 

Vezani članci Slika nije dostupna Slovenija - Hrvatska uz maksimalne sigurnosne mjere Slika nije dostupna Video: Hrvatski navijači okupirali Klagenfurt

Iako je prva informacija govorila da je došlo do tučnjave s policijom, ipak nije bila riječ o tomu.

- Četvorica hrvatskih državljana su uhićena zbog napada na zaštitare, a zbog navedenog bit će zadržana u pritvoru 48 sati. U tom roku će biti i osuđeni. Identited napadača nije poznat, no vjeruje se da je riječ o BBB-ovcima, rekao je jučer popodne Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost pri Hrvatskom nogometnom savezu.

Inače, u glavni estonski grad doputovalo je dvjestotinjak onih koji vole i navijaju za Hrvatsku, a posebno je upečatljiva bila skupina iz Splita koja je na put u Tallinn krenula još prošle subote!

Na sve moguće načine stizali su hrvatski navijači, pa tako Slaven Bilić i njegovi dečki nisu na gostovanju na dalekom Baltiku, bili sami.