Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sportski direktor engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama odbacio je mogućnost preseljenja na Olimpijski stadion, koji će se izgraditi za OI 2012. u Londonu."Olimpijski stadion imat će atletsku stazu koja se neće moći ukloniti, a to nam nikako ne odgovara. Svi klubovi koji su preselili na stadione sa atletskom stazom žale se na lošu navijačku atmosferu i stalni pad gledanosti", izjavio je sportski direktor Damien Comolli.

Vezani članci Teška ozljeda vatrogasca na utakmici Hajduka i Dinama (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) HNS I UEFA o borbi protiv pirotehnike: "Cilj je vratiti obitelji na stadione" Rušenje stadiona u Detroitu (Foto: Screenshot APTN) Stadion srušen iz drugog pokušaja, otkriven i razlog prvotnog neuspjeha

Kapacitet sadašnjeg Tottenhamova stadiona na White Hart Laneu je 36 tisuća gledatelja, a vodstvu londonskog kluba to je premalo. 

Problem je što lokacija na White Hart Laneu ne dopušta znatnije povećanje kapaciteta, i zato se pojavila ideja o preseljenju na novi Olimpijski stadion.