Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tottenham ne želi na novi stadion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportski direktor engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama odbacio je mogućnost preseljenja na Olimpijski stadion, koji će se izgraditi za OI 2012. u Londonu.


"Olimpijski stadion imat će atletsku stazu koja se neće moći ukloniti, a to nam nikako ne odgovara. Svi klubovi koji su preselili na stadione sa atletskom stazom žale se na lošu navijačku atmosferu i stalni pad gledanosti", izjavio je sportski direktor Damien Comolli.

Pročitajte i ovo HNS-ov kamp u Velikoj Gorici Anketa Dnevnika Nove TV Tko bi trebao platiti izgradnju stadiona u Hrvatskoj? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Stadion u Osijeku Večeras od 19 sati Što mislite o incidentima na stadionima: Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Kapacitet sadašnjeg Tottenhamova stadiona na White Hart Laneu je 36 tisuća gledatelja, a vodstvu londonskog kluba to je premalo. 

Problem je što lokacija na White Hart Laneu ne dopušta znatnije povećanje kapaciteta, i zato se pojavila ideja o preseljenju na novi Olimpijski stadion.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene