Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Terry se vraća na teren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan engleske nogometne reprezentacije i engleskog kluba Chelsea John Terry, oporavio se od operacije kralježnice nakon samo mjesec i pol dana i najvjerojatnije će zaigrati idući vikend u utakmici protiv Charltona.

Terry je posljednji put igrao 13. prosinca protiv Newcastlea, no tada se ozlijedio i morao je na hitnu operaciju kralježnice. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Igrači Chelsea na terapiji - paintballom Slika nije dostupna Terry tri tjedna 'out'

Iako Terry neće biti spreman za utakmicu sutrašnju utakmicu protiv Blackburna, trener Jose Mourinho na njega računa u vikend dvoboju s Charltonom.

No, sama činjenica da će Terry uopće zaigrati u ovoj sezoni, razveselila je vodstvo kluba jer oporavak od takvih ozljeda može trajati i do 6 mjeseci. 

"Nažalost, oporavak od ozljeda živaca traje duže nego što želimo, a mogu biti jako neugodne i frustrirajuće jer druge ozljede možete i vidjeti i osjetiti, ali kada su živci u pitanju, to je potpuno druga stvar. Tada ni mišići ne rade kako treba", izjavio je za Bryan English, klupski liječnik Chelsea. 

"Bilo mu je jako teško, ali je pokazao veliku psihičku snagu. Bit će potpuno spreman do vikenda", zaključio je English.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene