Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Svjetski mediji o slučaju Srna, Balaban, Olić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o izbacivanju Darija Srne, Boška Balabana i Ivice Olića iz hrvatske nogometne reprezentacije zbog "noćnog izleta" u narodnjački klub Fontana u Novom Zagreb, objavili su i brojni svjetski mediji.

Većina medija navodi kako se radi o najvećoj povredi discipline unutar reprezentacije od hrvatske neovisnosti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima" Slika nije dostupna Marković: kazne će biti još drastičnije

Tako britanska agencija Reuters navodi da su se Srna, Balaban i Olić iskrali iz kampa u Čatežu te otišli na noćni provod u Zagreb.

Otkriveni su kada je u klubu došlo do tučnjave pa su na lice mjesta stigli novinari i policija. Novinar Reutersa dodaje kako je izbornik Slaven Bilić nakon što je doznao za "noćnu akciju" svu trojicu igrača izbacio iz reprezentacije.

Identičnu priču o "noćnim pticama" objavili su i Guardian,
International Herald Tribune, ruski mediji, a incident nije prešutila niti UEFA na svojoj službenoj web adresi.

Associated Press (AP) navodi kako je hrvatska reprezentacija uoči starta kvalifikacija za Europsko prvenstvo i važnog gostovanja u Moskvi ostala bez trojice važnih igrača koji su suspendirani zbog noćnog provoda.

Vijesti o noćnom provodu trojice hrvatski reprezentativaca stigle su i do Australije, pa u "Adelaide Now" piše o kako Hrvatsku očekuje neugodno gostovanje u Rusije bez Srne, Balabana i Olića koji su izbačeni iz reprezentacije zbog provoda u noćnom klubu u kojem je bilo pucnjave.

Novinar australskog lista dodaje kako nogometaši nisu
povezani su pucnjavom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene