Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Marković: kazne će biti još drastičnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković odlučio je da se neće zaustaviti na kazni od 30 tisuća kuna. Naime, iako je trojcu određena maksimalna kazna prema pravilniku HNS-a postoji opcija prema kojoj igračima neće biti isplaćene neke zaostale premije.

- Kazna je minorna, te razmišljamo o reviziji pravilnika koja će vrijediti i u ovom slučaju - rekao je predsjednik HNS-a Vlatko Marković. Konkretno ovdje je riječ o raspodijeli premija sa minulog SP-a u Njemačkoj koje još nisu isplaćene igračima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutkinja odbacila tužbu 'Marković nije diskriminirao gay populaciju' Slika nije dostupna Tužili ga Iskorak i Kontra Vlatko Marković u Beču umjesto na sudu zbog izjave o gay populaciji

Prema tome Srni, Oliću i Balabanu će najvjerovatnije biti uskraćene premije sa Svjetskog prvenstva. Bivši izbornik Kranjčar se prije par dana susreo sa svojim stručnim stožerom i sa čelnicima saveza na kojem se razgovaralo o raspodjeli kolača. 

Kapetan hrvatske reprezentacije Niko Kovač je na sve načine pokušao zaštiti svoje suigrače. 

- Ljudi koji imaju djecu znaju kako je kad malo dijete napravi svinjariju pa mu je poslije krivo, a njima je sada žao na isti način. Izbornik ima pravo na svoj stav, ali isto tako mi moramo stati u obranu naših suigrača - rekao je kapetan reprezentacije na pressici HNS-a u Čatežu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene