Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SP hokej na ledu: Hrvatska - Belgija 13:4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu otvorila je Svjetsko prvenstvo divizije II, skupine A, koje se od 11. do 17. travnja održava u Zagrebu, uvjerljivom pobjedom protiv Belgije 13:4 (6:0, 3:2, 4:2).

Hrvatski oklopnici odigrali su odličnu utakmicu protiv jednog od kandidata za prvu poziciju i već nakon prvih 20 minuta igre imali su šest pogodaka viška (6:0). U preostale dvije trećine hrvatska vrsta je samo povećala prednost i došla do uvjerljive pobjede koja joj otvara priliku za osvajanje prve pozicije i plasman u viši rang. 

Pročitajte i ovo Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo" Nicole de Moor Ljudska prava Tražitelji azila dobili slučaj na sudu: Državnoj tajnici zaplijenjen zamrzivač i aparat za kavu

Pogotke za hrvatsku vrstu postigli su Mlađenović (3), Gojanović (2), Novak (2), Žibret (2), Švigir, Grozaj, Chovanec i Plahutar.

U ostalim susretima prvog kola Španjolska je slavila protiv Bugarske 4:0 (0:0, 1:0, 3:0), dok je Srbija bila bolja od Turske upisavši pobjedu 6:4 (1:0, 0:3, 5:1).

U susretima drugog kola u četvrtak se sastaju Bugarska - Belgija (14 sati), Španjolska - Turska (17.15) i Hrvatska - Srbija (20.30 sati).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene