Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real: Navijači žele Schustera za trenera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači madridskog Reala žele smjenu trenera Fabia Capella, a trener po njihovu ukusu bio bi Nijemac Bernd Schuster, sadašnji trener prvoligaša Getafea, donosi španjolski dnevnik AS rezultate ankete u kojoj je Schuster dobio malo manje od polovice ukupno 38.000 glasova pristalica Reala.

Schuster bi bio idealan trener jer, prema navijačima, zna odabrati pravo igračko pojačanje, opušten je u odnosu sa medijima, stil vođenja ekipe je prilagođen španjolskom podneblju, a ima i izvrsne rezultate. Njegov Getafe, koji jedan od najmanjih proračuna Primere, nedavno je pobijedio Real (1:0) i trenutno je sedmi na ljestvici, a Getafe je i na pragu plasmana u polufinale Kupa Kralja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Schuster ostaje na čelu Reala i bez naslova prvaka Slika nije dostupna Calderon podržava Schustera

Schuster je bio prvi izbor za trenera od strane novoga Realova predsjednika Ramona Calderona, kojeg je sportski direktor Peđa Mijatović ipak nagovorio da uzme Fabia Capella. U korist njemačkog trenera ide i činjenica da je jedini inozemni nogometaš koji je igrao za sva tri španjolska giganta Barcelonu, Real i Atletico Madrid.

Iza Schustera, drugo mjesto na ljestvici navijačkih želja zauzeo je bivši trener Reala Vicente del Bosque jer je Real dok je on bio trener "igrao najljepši nogomet", a otkad je on napustio kormilo 2003. Real nije osvojio ništa.

Trener Chelsea Jose Mourinho dobio je 19 posto glasova navijača, a sadašnji trener Capello svega sedam posto. Navijači su četiri posto glasova dali bivšoj igračkoj legendi Michelu, koji vodi B sastav Reala u Drugoj ligi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene