Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedena 72 navijača zbog utakmice Osijek - Dinamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnju utakmicu između nogometnih klubova "Osijek" i "Dinamo" pratilo je 7000 navijača, a zbog nereda prije, za vrijeme i poslije utakmice u policiju su privedene 72 osobe, od kojih 35 navijača skupine "BBB" i 37 navijačke skupine "Kohorta".

Protiv 60 osoba podnesene su prekršajne prijave, među kojima su i četiri prijave za omalovažavanje i vrijeđanje službene osobe.

Pročitajte i ovo Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Osječka policija izvijestila je i da je sinoć prije nogometne
utakmice, oko 19 sati, u blizini stadiona napadnut V.B. (1966.), koji je teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Kliničkoj bolnici u Osijeku (policija nije otkrila identitet žrtve). 

Liječnik s Odjela traumatologije Ivica Rončević rekao je sinoć da je riječ o teškim ozljedama, da je pacijent V.B. uboden u obje potkoljenice i da su mu rane šivane, no nije u životnoj opasnosti.

U tijeku je kriminalistička obrada nad dvije osobe iz Zagreba zbog nanošenja ozljeda V.B., navodi policija.

Predsjednik NK "Osijek" Branimir Glavaš izjavio je kako mu je žao zbog sukoba navijača i izgreda u kojem je jedna osoba i ranjena, te kako je Uprava kluba učinila sve da utakmica prođe prijateljski i dostojanstveno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene