Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hajduk Niki Kovaču nudi 5 milijuna eura da prijeđe iz Salzburga u Split, piše dnevni list "Salzburger Nachristen".


Postoje znakovi da će Niko Kovač najvjerojatnije prijeći u Hajduk, tvrdi taj salzburški dnevnik i dodaje da danas u Salzburg na pregovore dolazi izaslanstvo Hajduka u kojem su Branko Grgić i Alen Bokšić sa zadaćom da finiširaju sve "formalnosti" oko prelaska kapetana hrvatske reprezentacije među "splitske bile".

Vezani članci Slika nije dostupna Modrić: 'Bit će teško, ali vjerujem u našu ekipu' Slika nije dostupna Salzburg:Rapid 4:0, pogodak Nike Kovača

Prema informacijama iz Salzburga Kovač je, navodno, sa Hajdukom već i potpisao predugovor iako ima obveze prema "Red Bullu" do 2008. godine, a kao najveći argument da će predovori završiti prelaskom Nike Kovača u Hajduk list navodi da prvak Austrije u zamjenu za Niku dovodi devenzivnog veznog igrača iz talijanske Catanije Fabia Caserta.

Prema navodima lista "posao" oko prelaska Nike Kovača košta gotovo 5 milijuna eura jer će 36-godišnji Kovač za trogodišnji ugovor s Hajdukom po sezoni dobivati 1,6 milijuna eura, a pretpostavljka se da bi stariji Kovač svoju bogatu nogometnu karijeru mogao i završiti u Splitu, jer kada mu istekne ugovor s Hajdukom imat će 39 godina.