Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modrić: 'Bit će teško, ali vjerujem u našu ekipu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uvjerljive pobjede protiv Kazahstana, hrvatski nogometaši nisu krili svoje zadovoljstvo i optimizam. Važne utakmice protiv Engleske ne pribojavaju se, no respekt prema protivniku postoji.

''Kazahstan je momčad koja zna igrati, ako joj dopustiš. Prema tome, odradili smo maksimalno korektno tu utakmicu i sad se pripremamo za Englesku,'' izjavio je dobro raspoloženi Darijo Srna nakon utakmice.

Pročitajte i ovo Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Jedina Srnina primjedba na sinoćnju predstavu bio je loš teren na Maksimiru, kojeg bi trebalo poboljšati, s obzirom da je Hrvatska peta nogometna reprezentacija svijeta, po Fifinoj ljestvici.

Kao i ostatak momčadi, Darijo je svjestan važnosti susreta koji će Vatreni igrati u srijedu.

''Pobjeda nad Engleskom bio bi veliki prvi korak za plasman na Svjetskog prvenstvo, i toga smo svi svjesni.''

>> Čelnici West Hama dolaze u Zagreb na razgovor s Bilićem?

>> John Terry: 'Vrijeme je za osvetu!'

I Danijel Pranjić jedva čeka srijedu i susret protiv Engleza.

''Bit će to spektakl. Igramo pred svojom publikom i jedino nas zanima pobjeda. Bolja smo ekipa od Engleske i to na terenu moramo dokazati. Dobro je da se oni bahate. To su radili i prije zadnje dvije utakmice,'' njegove su riječi.

Luka Modrić bio je jedan od naših najboljih igrača na terenu, a njegov spektakularan gol mnoge je ostavio bez daha. Priznao je da mu je taj pogodak mnogo značio, jer se netom vratio nakon ozljede, a ovo mu je bio i prvi nastup u Maksimiru nakon odlaska iz Dinama. Luka respektira Engleze, ali ih se ne boji.

''Sigurno će biti drukčija utakmica nego prve dvije. Oni će se htjeti revanširati, a sad nas i više respektiraju nego prije. Neće biti lako, ali ja vjerujem u nas i našu kvalitetu, i uz ove predivne navijače mislim da možemo opet doći do pobjede.''

Kapetan Niko Kovač samouvjeren je i ne zanimaju ga previše protivničke reprezentacije i njihovi rezultati.

''Mi gledamo samo na sebe. Ako dobijemo sve, idemo na SP,'' pojednostavnio je situaciju stariji brat Kovač, koji će predvoditi naše igrače i u sljedećoj kvalifikacijskoj utakmici, za tri dana protiv Engleske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene