Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Neozlijeđen pri udaru 500 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač utrka Phil Lamattina nije imao vremena niti da mu cijeli život prođe pred očima kada se njegov dragster pri brzini od gotovo 500 km/h doslovce prepolovio i zapalio na jednom natjecanju u Australiji.

Na Australskom nacionalnom prvenstvu u subotu se dogodio nesvakidašan događaj. Australski vozač Phil Lamattina izgubio je nadzor nad vozilom, udario u barijere i raspao se u zraku, a potom se i zapalio.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Slika nije dostupna Video: 'Dragster' usmrtio gledatelje

Nevjerojatno, no vozač je prošao bez većih ozljeda i ubrzo je mahnuo šokiranim gledateljima. Kasnije je događaj komentirao i s kolegama. 

"Vozio sam i sjećam se da sam vidio neku crticu na nebu. Mislim da sam se i onesvijestio, a kada sam došao k sebi, samo sam želio brzo izaći van", rekao je Lamattina.
 
Razlog nesreće još se ne zna, no Lamattina kaže kako je to što je prošao bez ozljeda dokaz da je vozilo odlično dizajnirano jer je u stvari i napravljeno da se raspadne pri sudaru. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene