Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Sam Cassell potpisao za Boston

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša zvijezda Houstona, Phoenixa, Dallasa, New Jersey Netsa, Milwaukeea, Minnesote i Los Angeles Clippersa, 38-godišnji Sam Cassell potpisao je ugovor za vodeću momčad NBA lige Boston Celticse.

Cassell je otkupio ostatak ugovor koji je imao s Clippersima i nakon što je prošao liječnički pregled potpisao je ugovor za Boston. Cassell je doveden zbog svog iskustva i kako bi u doigravanju pomogao kada 'zapne' prvi play Rajon Rondo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Boston Celticsi poveli sa 2:0 Slika nije dostupna NBA finale: Boston Celticsi poveli protiv LA Lakersa

"Sam je dobar igrač. Iako više nije u naponu mladosti može nam dobro koristiti. Slažemo kockice kako bi u doigravanju bili štop bolji," kazao je trener Bostona, Doc Rivers.

Cassell je ove sezone imao dosta problema s ozljedama i ima prosjek od 12.8 koševa i 4.7 asistencija. Tijekom 15-godišnje NBA karijere odigrao je ukupno 976 utakmica i ima prosjeka od 15.9 koševa i 6 asistencija. Osvojio je dva NBA naslova i to u dresu Houston Rockets 1994 i 1995. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene