Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milan kupio Storaria, a možda i Ronalda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo talijanskog nogometnog prvoligaša Milana angažiralo je 30-godišnjeg vratara Marca Storaria. A i Ronaldo će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u redovima istog kluba.

Dosadašnja jedinica Messine potpisala je za "Rossonere" ugovor na četiri godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldo zabio dva gola Slika nije dostupna Ancelotti: Ronaldo spreman za početnu postavu

"Ponosan sam što ću nositi dres tako uglednog kluba," kazao je Storari koji je bio član Messine u posljednje četiri sezone.

Vodstvo Milana bilo je prisiljeno angažirati vratara nakon što su se ozlijedili Dida i Željko Kalac. Dida je već duže vrijeme odsutan zbog ozljede koljena, dok je Kalac nedavno ozlijedio rame i pauzirati će dva mjeseca. 

Prema pisanju španjolskog lista Marca i brazilski napadač Ronaldo je dogovorio sve detalje prelaska u redove Milana, no sada predstoji dogovor između klubova.

"Sada su na potezu čelnici Reala. Mi smo svoju ponudu stavili na stol i čekamo njihov odgovor," kazao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani. Čelnik Milana nije želio ulaziti u detalje ponude koju su uputili Realu, no Galliani je naglasio kako Milan nema namjeru plaćati odštetu za Ronalda.

Prošlog tjedna trener "Kraljevskog kluba" Fabio Capello je prekrižio Ronalda, Davida Beckhama i Antonia Cassana i čini se da u Madridu neće raditi probleme oko Ronaldova povratk na San Siro, samo u druge boje. Brazilac je, naime od 1997. do 2002. godine bio član Intera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene