Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo zabio dva gola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanova 'pridošlica', Brazilac Ronaldo, zabio je dva i asistirao za treći gol u jučerašnjoj pobjedi milanskoga kluba nad Sienom 4:3. Inter jepak, upisao 16. pobjedu zaredom.

Brazilac je prvi gol zabio glavom u 15.-oj minuti, a drugi 9 minuta prije kraja utakmice. U 28.-oj minuti utakmice Ronaldo je loptu kroz Sieninu obranu dodao sunarodnjaku Ricardu Oliveiri koji je potom zabio gol. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ancelotti: Ronaldo spreman za početnu postavu Slika nije dostupna Milan: Za Ronaldinha 105 milijuna eura

"Dva gola. Asistencija. Devedeset minuta izvrsnog posla", komentirao je trener Carlo Ancelotti. 

Massimo Ambrosini zabio je četvrti Milanov gol u posljednjoj minuti utakmice, samo minutu nakon što je Massimo Maccarone izjednačio na 3:3. Simone Vergassola i Maccarone zabili su za Sienu u 19.-oj i 30.-oj minuti utakmice. 

Gradski rival, Inter, pobijedio je Cagliari 1:0. To je Interova 16. pobjeda zaredom u nacionalnom prvenstvu koja je dodatno ojačala vodstvo kluba u Seriji A, posebice nakon što je Empoli uspio s 10 igrača pobijediti drugoplasiranu Romu 1:0. 

"To je bila važna pobjeda, no bilo bi ipak pretjerano reći da je prvenstvo gotovo. Imamo veliko vodstvo (14 bodova) i Romi će biti teško dostići nas, ali moramo ostati usredotočeni, iskoristiti prednost ovog odličnog perioda i pokušati 'odskočiti' koliko možemo", rekao je trener Intera Roberto Mancini. 

I potpredsjednik Milana Adriano Galliani bio je pun hvale za Ronalda.

"Sada razumijete zašto ga zovu Fenomeno. Bio je to super-debi i to od prve minute", rekao je Galliani.

Inter je prvi sa 63 boda, slijedi ga Roma s 49 i Palermo s 42. Empoli je četvrti s 35 bodova, dva više od Milana koji je ovu sezonu započeo s kaznom od minus 8 bodova zbog skandala oko namještanja utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene