Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liverpool za Torresa nudi 40 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski mediji pišu kako je Liverpool nadomak rekordnom transferu ikad. Za 23-godišnjeg napadača Atletico Madrida Fernanda Torresa navodno nude čak 27 milijuna funti (40 milijuna eura).

Očekuje se da će Liverpool s Atleticom postići kompromis - 20 milijuna funti u novcu plus 29-godišnji Luis Garcia (koji je već igrao za Atletico u sezoni 2002/2003). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Torres: Ako Benitez napusti Liverpool i mi ćemo Slika nije dostupna Video: Liverpool predstavio Torresa

Torres je cijelu karijeru, od prvog ugovora 2000., proveo u Atleticu. Iako vrlo mlad, 'dogurao' je do za kapetana momčadi. Za Madrižane je nastupio 212 puta i postigao 82 pogotka. Za tog se španjolskog reprezentativca već duže vrijeme 'otimaju' najjači engleski klubovi - Liverpool, Chelsea, Manchester United i Arsenal. 

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo navodno želi da sam Torres javno objavi da želi napustiti klub i to prije objave o prodaji, kako bi izbjegao gnjev navijača koji već neko vrijeme žestoko prosvjeduju protiv prodaje njihova miljenika. Stoga nije čudno što je iz kluba opetovano stižu demantiji o prodaji.

"U ovom trenutku ništa se ne događa. Nismo u pregovorima, iako su se stvari promijenile. Torres je trenutno na odmoru i vratit će se 9. srpnja. Sve priče o odlasku su za sada spekulacije, a mi se još uvijek nadamo da će Fernando ostati s nama", rekao je glasnogovornik kluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene