Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Liverpool predstavio Torresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fernando Torres jučer se prvi puta pojavio na Anfieldu u Liverpoolovu dresu s famoznim brojem 9 koji su nekada nosili Ian Rush i Robbie Fowler.

23-godišnji Španjolac bi 'devetku' trebao nositi idućih 6 godina, na koliko je i potpisao s Liverpoolom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Torres propušta ogled s Atleticom? Slika nije dostupna Benitez prelazi u Juventus?

"Fantastično je biti u jednom od najboljih klubova u Europi s bogatom poviješću. Ne dobivaju se takve prilike svaki dan. Rafa Benitez je pokazao veliku vjeru u mene, a kada se za vas interesira ovakav klub, morate biti ponosni", rekao je Torres. 

Španjolski reprezentativac je prošao liječnički pregled u utorak i potom odletio u Mdrid kako bi se kratko pozdravio s navijačima Atletica. Potom se vratio u Englesku i obavio završne formalnosti oko ugovora vrijednog 36 milijuna eura. 

"Znamo da je skup, no ne toliko koliko ljudi govore. Znamo i to da smo doveli mladog igrača koji je izvrstan, a biti će još i bolji", rekao je trener Liverpoola Rafa Benitez. 

Španjolac je u tri godine, koliko je trener Liverpoola, na pojačanja potrošio 180 milijuna eura. Navijači će od Torresa očekivati najmanje 20 pogodaka po sezoni, što nisu postigli napadači koje je Benitez kupio prošlig godina (Fernando Morientes, Craig Bellamy, Dirk Kuyt i Peter Crouch). 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene