Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klupsko SP: Milan protiv japanskog Urawa Red Diamondsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši japanskog Urawa Red Diamonds pobijedili su u posljednjem četvrtfinalnom susretu Svjetskog klupskog prvenstva, koje se igra u Japanu, momčad iranskog Sepahana s 3:1 (1:0) i u četvrtak igraju protiv europskog prvaka Milana.

Golove za prvaka Azije postigli su Juichiro Nagai (32) i Washington (54), te Hadi Aghily (70 - autogol), dok je jedini zgoditak za momčad Sepahana, kojeg vodi naš trener Luka Bonačić, postigao je Mahmud Karimi (80).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi u boji reprezentacije VIDEO: I crkve i svećenici u narančastom Slika nije dostupna Dobio majicu od svećenika VIDEO: Vjenčanje Nizozemca i Španjolke

"Urawa je zaslužila pobjedu i bila je bolja, no jedan od razloga zašto smo izgubili je gripa koja je poremetila naše planove. Da su svi moji igrači bili zdravi možda bi utakmica drugačije završila," istaknuo je Bonačić. 

Igrači Sepahana imali su zdravstvene tegobe odmah po dolasku u Japan i nisu se uspjeli oporaviti do početka utakmice. U redovima japanske momčadi, naravno vladalo je veliko oduševljenje činjenicom što su izborili polufinalni ogled porotiv europskog prvaka Milana.

"Jedva čekam početak utakmice. Ogled protiv Milana biti će za sve nas velika nagrada. Do sada smo talijansku momčad mogli gledati samo preko TV-a, a sada ćemo igrati protiv njih," kazao je jedan od strijelaca za Uwaru, Yuichiro Nagai.

Japanski klub igrat će u četvrtak, 13. prosinca protiv prvaka Europe Milana, dok će se dan ranije, 12. prosinca u prvom polufinalnom susretu sastati prvak Afrike Etoile Sahel iz Tunisa i Boca Juniors iz Argentine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene