Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izvršni odbor Nogometnog kluba Varteks je na sjednici održanoj u ponedjeljak navečer za novoga trenera prve momčadi izabrao Josipa Kužea koji bi taj posao trebao preuzeti 15. lipnja kada započinju pripreme za novu sezonu.


Kuže je dobio više glasova članova IO od ostalih kandidata Zlatka Kranjčara, Željka Mijača i Branka Janžeka, a ugovor će potpisati na dvije godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Trinaestogodišnji dječak umro zbog krvnog zastoja Slika nije dostupna Josip Kuže podnio ostavku u Varteksu

Predsjednik Varteksa Tomislav Kezelj najavio je kako su ambicije kluba u sljedećoj sezoni borba za treće mjesto u prvenstvu, pokušaj ulaska u finale Kupa, odnosno plasman u Kup UEFA.

Zanimljivo, Kuže će na klupi Varteksa naslijediti Zlatka Dalića koji je nedavno preuzeo Rijeku, klub koji je u netom završenoj sezoni vodio - Kuže.

Kužeu je u posljednje dvije godine ovo već treći klub u Prvoj HNL, u sezoni 2005/06. i do studenoga prošle godine vodio je Dinamo, da bi u proljetnom dijelu 2007. bio trener Rijeke.