Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučerašnji poraz Varteksa od Zagreba, očito je bila kap koja je prelila čašu, pa je rano jutros održana konferencija za novinare na kojoj je Josip Kuže najavio da će odstupiti sa mjesta trenera Varteksa.


Ovaj potez Kužea možda niti ne čudi s obzirom da je od početka ove sezone HNL-a Varteks nizao samo poraze, a odstupanje Kuže s trenerske klupe Varteksa, sasvim je bio očekivano nakon poraza Varteksa u 3. kolu HNL od Međimurja koje je s čak 4:1 svladalo Varaždince.

Vezani članci Christine Lambrecht Podnijela ostavku zbog rata u Ukrajini: Njemačka ministrica obrane razriješena dužnosti nakon niza gafova Zgrada Ine Član Uprave Ine dao ostavku: Bio je direktor korporativnih usluga, kasnije prešao u MOL grupu

"Situacija se razvila na način da sam donio odluku da Varteks zaslužuje neku drugu priliku i mogućnost. Mislim da je ta odluka korektna glede Varteksove budućnosti. Pokušali smo sve a negdje očito i pogriješili – da li u selekciji igrača ili načinu rada a sve se to reflektiralo na rezultate Varteksa i na situaciju u i oko Kluba, stoga ja odlazim s mjesta trenera“ – obrazložio je Kuže svoju ostavku.

Za utorak 14. kolovoza u 19 sati sazvana je sjednica Izvršnog odbora NK Varteks na kojoj će riječi biti o novonastaloj situaciji u Klubu, a u vremenu do izbora novog trenera Varteksa glavnu će riječ voditi pomoćni trener Samir Toplak.

Na današnjoj konferenciji za novinare osim trenera Josipa Kužea, nazočili su i direktor Branko Janžek i predsjednika Kluba Tomislava Kezelj.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju