Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drogba odlazi iz Chelsea?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač Chelsea i reprezentativac Obale Bjelokosti Didier Drogba priznao je da je došao u iskušenje da ode ili u Italiju ili u Španjolsku.

"Španjolska i Italija me jako privlače i iako sam daleko od toga da kažem Chelseau zbogom, nikada ne znate što se može dogoditi. Sada sam na posljednjoj prekretnici u karijeri i vrijeme je za finalnu odluku "'should I stay or should I go?". U iskušenju sam jer bih želio otkriti neki novi svijet i vidjeti kakav je 'nogometni život' izvan Engleske", rekao je Drogba. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drogba želi napustiti Chelsea Slika nije dostupna Drogba: Naslov prvaka Europe spasit će Mourinha

"Bilo bi razočaravajuće da nikada ne zaigram za klubove o kojima sam nekada sanjao. To bi bilo zaista frustrirajuće", dodao je Afrikanac.

Drogba je zabrinut i u kojem će smjeru ići Chelsea ako se nastave trzavice između Romana Abramoviča i Josea Mourinha.

"Ako mislim da klubu nedostaje ambicija, tada je sigurno da neću predugo ostati. Imam 29 godina i nemam puno vremena za gubljenje. Vjerujem u lojalnost stabilnom klubu, no jasno je da u takvim situacijama igrače nitko ništa ne pita", rekao je Drogba koji je svoj ugovor s klubom sa Stamford Bridgea produžio do 2010. u studenom prošle godine. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene