Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Collina kao upozorenje dobio metak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski nogometni sudac, a danas prvi čovjek Udruženja sudaca, Pierluigi Collina dobio je pismo u kojem se nalazio metak, objavio je talijanski list La Nazione.

Slavni sudac koji je profesionalnu karijeru zaključio 2005. godine slučaj je odmah prijavio policiji koja za sada nema nikakve informacije o pošiljatelju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pierluigi Collina pod policijskom zaštitom Slika nije dostupna Collina se vraća nogometu

Talijanski novinari podsjećaju kako su gledatelji za vrijeme utakmice Sampdoria - Torino burno reagirali kada su na tribinama primjetili Collinu i da su ga navijači obje momčadi oštro vrijeđali. U posljednje vrijeme Collina je na Apeninima na udaru žestokih kritika zbog lošeg suđenja ove sezone. Najviše ga mrze navijači Juventusa koji je, pokazala je nedavna stručna analiza, u ovoj sezoni doživio uvjerljivo najviše sudačkih pogrešaka na svoju štetu.

U bogatoj sudačkoj karijeri Collina je slavio kao jedan od najboljih sudaca. Dijelio je pravdu na svim značajnijim natjecanjima - 2002. godine je sudio finale SP-a između Brazila i Njemačke, 1999. godine je sudio finale Lige prvaka između Manchester Uniteda i Bayerna, dok je 1996. godine sudio finale Kupa Uefa između Valencie i Oylmpique Marseillea i finale olimpijskih igara u Atlanti između Nigerije i Argentine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene