Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U razgovoru za vodeći britanski tabloid hrvatski je izbornik gadno popljuvao Gordi Albion. Opisujući recentne engleske igre, Bilić se nije libio pridjeva tipa shit, nothing i boring.


"Engleska je na Svjetskom prvenstvu bila sranje. Bila je loša. Bila je dosadna. Bila je nikakva", ispalio je Slaven Bilić u intervjuu The Sunu. "U životu nisam vidio skupinu tako kvalitetnih igrača koja je igrala tako defanzivno", nastavio je naš izbornik.

Vezani članci Slika nije dostupna Bilić pozvao Mandžukića, Kranjčar 'out' tri mjeseca Slika nije dostupna Mani Gotovac oduševljena Bilićem!

"A prije početka SP-a mislio sam da Engleska može biti prvak svijeta. Međutim, ti sjajni igrači uopće nisu izgledali kao momčad. Ne možete se cijelo vrijeme samo braniti. Kad-tad bit ćete kažnjeni", završio je Bilić analizu engleskog nastupa na SP-u.

Slaven ne misli da je Sven-Goran Eriksson kriv baš za sve - nešto odgovornosti snosi i tadašnji asistent i sadašnji izbornik Steve McClaren. Uostalom, Engleska na nedavnom gostovanju u Makedoniji nije igrala ništa bolje no u Njemačkoj.