Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet Karlovcu

Plenkovića pitali osjeća li se odgovornim za Kuščevića: "Ne, nimalo", Marasa opet nazvao plačljivkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenkvić u Karlovcu je odgovarao na aktualna politička pitanja. Izjasnio se o Kuščeviću, stanju u koaliciji...

Na pitanje osjeća li se odgovornim što je Lovro Kuščević njegov izbor za ministra i političkog tajnika stranke premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je u Karlovcu odgovorio je da se ne smatra nimalo politički odgovornim

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Teške riječi Plenković prozvao tri stranke: "Svi su korumpirani. Žele porobiti institucije progona, to je jasno kao dan"

Dodao je i da će se tek vidjeti što će biti sa skidanjem imuniteta bivšem ministru. 

Upitan o kritikama koje je Gordan Maras uputio na sjednici Mandatno imunitetnog povjerenstva Plenković se narugao. 

"Plačljivko ponovno plače, SDP ima okvir koji se zove korupcija, lopovi, sve ono što su godinama govorili oko HDZ-a, a drugo su ideološke teme i to je jedino što oni mogu pričati", rekao je premijer.

Najavio da će ponovo razgovarati sa Miloradom Pupovcem.

"Razgovarat ćemo, moram naći vrijeme u agendi koja je zgužvana dosta da čujem stavove gospodina Pupovca", rekao je i ponovio kako osuđuje napade koji su se dogodili te dodao da je njegov stav kako je nužno za zdravu političku kulturu i tolerantno ozračje da saborski zastupnici nacionalnih manjina budu dio većine.

"Za Hrvate ne može biti ništa pozitivnije ako se manjine osjećaju dobro", kazao je Plenković.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene