Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snimile ga kamere Nove TV

Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom: ''Kako ste? Dobro sam. Zašto niste u zatvoru? Bolestan sam, liječim se''

Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom
Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom Galerija 1/4 >>
Pravomoćno osuđeni Tomislav Horvatinčić umjesto na odsluženju zatvorske kazne zbog pomorske nesreće u kojoj je smrtno stradalo dvoje Talijana, bezbrižno ispija kavicu na Cvjetnom trgu.

Lijep dan Tomislav Horvatinčić iskoristio je za uživanje s boljom polovicom na Cvjetnom trgu, gdje su ga snimile kamere Nove TV. Nakon što su popili piće, pao je poljubac, a onda su otišli svatko na svoju stranu, Horvatinčić u banku.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić - 5 Kako je to moguće? Zašto Tomislav Horvatinčić slobodno šeta Samoborom? "Kod nas je sve moguće" Slika nije dostupna Uhićena zbog mita Dnevnik Nove TV istražuje: Što će biti s presudama šibenske sutkinje Maje Šupe?

Reporterka Viktorija Bednjanec upitala ga je kako je. ''Dobro sam, zašto?'', odgovorio je kao iz topa Horvatinčić. Onda ga je novinarka pitala kako to da nije u zatvoru, pa je okrenuo ploču. ''Bolestan sam, liječim se. Čekam sad ponovno jednu operaciju i to je to'', odgovorio je. Na pitanje kakvi su mu planovi za dalje rekao je da mu je u planu samo liječenje. ''A kako se osjeća bolestan čovjek? Kavu, jesti, piti, to moramo'', poručio je Horvatinčić.

Tvrdi da ga nije strah korone. ''Poštujem upute Stožera i pridržavam se, ne družim se s ljudima i u izolaciji sam u Samoboru na svom imanju i to je to'', rekao je usred Zagreba.

Sudac izvršenja Županijskog suda u Zagrebu odredio je Tomislavu Horvatinčiću da na izdržavanje kazne mora doći još 30. ožujka, a on je zatražio odgodu zbog lošeg zdravstvenog stanja. ''Ima ozbiljno zdravstveno stanje, rana nakon operacije je procurila, pa se mora javljati liječniku i ne može u zatvor'', rekao je početkom ožujka njegov odvjetnik Velimir Došen. U međuvremenu je koronavirus odgodio njegov odlazak u Remetinec. Tako je umjesto iza rešetaka Horvatinčić na špici.

Tomislav Horvatinčić pravomoćno je osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora za pomorsku nesreću u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene