Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ležerna pitanja na debati

Političari otkrili Bagi kome je nadimak bio Maleni, a kome Vuk i zašto: Na sučeljavanju odgovorili i koji im je bend obilježio mladost

Sučeljavanje na portalu DNEVNIK.hr
Sučeljavanje na portalu DNEVNIK.hr DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sučeljavanje na portalu DNEVNIK.hr Sučeljavanje na portalu DNEVNIK.hr Foto: DNEVNIK.hr Sučeljavanje na Novoj TV Sučeljavanje na Novoj TV Foto: DNEVNIK.hr Sučeljavanje na Novoj TV - 3 Sučeljavanje na Novoj TV - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tematsko sučeljavanje na portalu Dnevnik.hr Galerija 1/4 >>
Osim na ozbiljna pitanja o pravosuđu i teritorijalnom ustroju, stranački kandidati odgovarali su i na nešto ležernija i osobnija pitanja.

"Gospodine Malenica, koji ste nadimak imali u mladosti?" pitao je Mislav Bago Ivana Malenicu u trećem predizbornom sučeljavanju na DNEVNIK.hr-u.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla" Sučeljavanje na Novoj TV - 3 žestoka debata na dnevnik.hr-u Tko će se odazvati USKOK-u, tko otići sa skupa na kojem se viče ZDS: Pogledajte cijelo sučeljavanje o pravosuđu

"Maleni", otkrio je ministar uprave. SDP-ovac Peđa Grbin rekao je da nije imao nadimak te da ga nema ni sada jer je njegovo ime dovoljno kratko da ga svi zovu po njemu. 

"Ja sam zbog vatrenog karaktera imao nadimak Vuk. Ali to je davno bilo“, rekao je Ante Kujundžić iz Mosta. Marijan Pavliček iz Domovinskog pokreta nije imao nadimak.

"Ajoj… Teško pitanje", uzdahnuo je Malenica na pitanje o bendu koji je obilježio njegovu mladost. "Bend koji je obilježio moju mladost…", ponovio je ministar i nakon pomnog promišljanja odgovorio: AC/DC.

Grbin je rekao da je bend njegove mladosti Zabranjeno pušenje, Kujundžić Azra, a Pavliček Prljavo kazalište. Odgovarali su i na pitanja o najboljoj glumici. Za Zrinku Cvitešić opredijelili su se Malenica i Kujundžić, a Grbin i Pavliček sjetili su se Ene Begović. 

Šegrt Hlapić, Družba Pere Kvržice i Sherlock Holmes

Ivan Malenica razmislio je trenutak o pitanju koja mu je knjiga obilježila djetinjstvo.

"Šegrt Hlapić", odlučio se za odgovor.

"Družba Pere Kvržice", rekao je Grbin.

"Pale sam na svijetu", odgovorio je Kujundžić.

"Vlak u snijegu", rekao je Pavliček.

Kandidati su odgovarali i na pitanja što su htjeli biti kad su bili mali.
"Doktor", rekao je, a na pitanje kakav, odgovorio je: "Medicine."

"Oftalmolog", precizirao je.

"Vjerojatno zato što sam jako puno gledao i čitao Sherlocka Holmesa, htio sam biti policajac i violinist", rekao je Grbin.

"Ja kako i danas volim određene stvari vezane uz mehaniku, sanjao sam kao dijete da ću biti automehaničar", rekao je Kujundžić, dok je Pavliček rekao da je htio biti bankar, no da je pošao u drugom smjeru i da mu je drago što je tako.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene