Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon pitanja na panelu

I Predsjednik Glasa poduzetnika pokazao srednji prst: "Nemam više razumijevanja. Za ovakve seratore imam samo jednu poruku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas objavio je na Facebooku fotografiju na kojoj se vidi kako pokazuje srednji prst nakon što je napustio panel na kojem ga je HDZ-ova zastupnica Grozdana Perić pitala je li on želio stvaranje Hrvatske.

U objavi je poručio kako više nema obzira prema "demagozima i uhljebima koji nas sišu desetljecima, a kriju se iza lažnog domoljublja"

Pročitajte i ovo Branka Prišlić i Viktorija Bednjanec Nema garancije Bi li manji porez značio i niže cijene kave u kafićima? "Treba ga ukinuti jer ga nigdje u okruženju nema" Slika nije dostupna NEPRIHVATLJIVO! Udruga Glas poduzetnika protiv kazni za one koji ne upišu promjenu valute: "Do sada nije bilo takvih slučajeva u Europi"

"Hrvatsku volim, tu sam i nigdje ne idem, ali nemam više trunke razumijevanja za lažna obećanja i korumpirane političare! Takvim sera*** imam samo jednu poruku...jasna je!", poručio je Bujas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene