Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Designer Outlet

Na samo 4 sata od Zagreba: Ulovite dizajnerske komade na ljetnom sniženju do 70% u najposjećenijem europskom outletu

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR +8 PR Galerija 1/13 >>
Luksuz po najpovoljnijim cijenama

Smješten samo 40 km od Venecije, dizajnerski outlet Noventa di Piave trenutno ugošćuje 170 trgovina uključujući luksuzne robne marke i brendove poznate diljem svijeta, uključujući 12 restorana i kafića na otvorenom duž ulica i trgova opremljenih sjedalima, suncobranima i cvijećem.

Otvoren prije gotovo 13 godina, u rujnu 2008. godine, Noventa di Piave Designer Outlet jedan je od najposjećenijih “open air” Designer Outleta u Europi, s ukupnom prodajnom površinom od 35.300 četvornih metara i parkiralištem s približno 3.100 parkirnih mjesta. Centar je otvoren svaki dan u tjednu uključujući i nedjelju od 10 do 20 sati.
Outlet se može pohvaliti sa svojih 4 milijuna posjetitelja godišnje te svojom atraktivnom ponudom stalno ažuriranih brendova uključujući: Nike, Armani, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Prada, Versace, Levi's, Calvin Klein, Alberta Ferretti, Moschino i mnogi drugi.
U Centar nastavljaju pristizati novi brendovi te su u drugoj polovici 2021. godine otvorili: A.N.G.E.L.O. vintage store, Cappellini, novi food point HAMerica’s, Duvetica, Moleskine, dok su ostali brendovi poput Missonija renovirali prostore birajući veće i prostranije lokacije.


Iskoristite ljetna sniženja do 70% na outlet cijene koje traju do 31.8.
Tijekom cijele godine outlet trgovine nude dodatne promocije: na primjer, krajem studenog Crni petak se produžuje na cijeli tjedan od 22. do 29. studenog, a svaka prisutna trgovina nudi posebne akcije.
Osim svoje ponude za ljubitelje mode, Noventa di Piave specifična je po uslugama koje nudi posjetiteljima, a s ciljem što ugodnije i bezbrižnije kupovine.
Pa tako kako bi zaštitili posjetitelje, McArthurGlen Noventa di Piave Designer Outlet je 2020. dobio Safeguard Covid 19 certifikat od prestižnog međunarodnog tijela Bureau Veritas za zaštitu sigurne kupovine.
U centru se govori 27 jezika, kako niti u jednom trenutku kupac ne bi imao problem sa sporazumijevanjem, stoga kupovinu možete obavljati i na hrvatskom jeziku.


Centar se pobrinuo i za vaše opuštanje tijekom dana u kupnji i uživanje u personaliziranim uslugama i degustacijama lokalnih specijaliteta.
The Lounge nudi autentičnost venecijanske rezidencije, ovaj višenamjenski prostor uključuje privatnu sobu za sastanke, prostor za opuštanje, kozmetičku sobu s privatnim garderobama i velikom terasom. Udobna sjedala i opremljeni stolovi stvaraju idealno okruženje za pametan rad i poslovne sastanke.
Obiteljski shopping nikad nije bio opušteniji. Tražite sigurno mjesto za ostaviti svoju djecu dok kupujete? Ne tražite dalje od Flora’s Kids Area uz predano osoblje koje će nadgledati i koordinirati zabavne aktivnosti za vašu djecu. Flora’s Kids Area rezervirana je za djecu od 3 godine.


Noventa di Piave dio je poznate McArthurGlen grupe koja trenutno upravlja s 26 Designer Outleta u deset zemalja: Austriji, Belgiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Italiji, Nizozemskoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene