Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponosna na rezultate izbora

Šuica se osjeća moralnom pobjednicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare kako je ponosna na rezultate izbora u prvome i drugom izbornom krugu te da se osjeća moralnom pobjednicom iako 10.000 glasova nije bilo dovoljno za pobjedu.

'Zaključak koji se nameće jest da su građani željeli promjenu', rekla je Dubravka Šuica. 'Želim vidjeti kako će netko drugi raditi posao gradonačelnika i to ću vrlo pomno pratiti i kao građanka Dubrovnika i kao saborska zastupnica i kao oporbena vijećnica. Sigurna sam da će se naši sugrađani vrlo brzo uvjeriti tko zna bolje voditi grad', zaključila je bivša dubrovačka gradonačelnica. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene