Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoreni za koalcije s drugim strankama

HDSSB o koaliciji s HDZ-om i HSP-om ne razmišlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat stranke Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje za osječkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima bit će sadašnji osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, dopredsjednik HDSSB-a, a kandidat za župana dr. Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a i saborski zastupnik.

Odluka o tome donijeta je jednoglasno na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva HDSSB-a, izvijestio je danas na konferenciji za novinare glasnogovornik stranke Karlo Šatvar. Dodao je kako je riječ o najkvalitetnijim kadrovima, jer se u proteklih pet godina Krešimir Bubalo kao župan dokazao i programima i rezultatima rada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Na djelu je nastavak političkog progona' HDSSB se obrušio na vladajuće: 'Njihovo ponašanje je sramotno' Slika nije dostupna I dalje pozivi Vladi da odstupi Treba li, po vama, Vlada RH podnijeti ostavku?

Kandidat HDSS-a za osječkog gradonačelnika, Bubalo rekao je kako je u proteklih pet godina u razvojne projekte Grada Osijeka Županija uložila 400 milijun kuna, jer je uvijek bio cilj da se Osijek razvija kao kulturno i gospodarsko središte ovoga dijela Hrvatske. Istaknuo je da se ravnomjerno ulagalo u sve 42 jedinice lokalne samouprave, te kako 'sve provedene revizije u Županiji nisu našle ni krivi zarez' i da takav način transparentnog i savjesnog poslovanja žele prenijeti i na Grad Osijek.

Kandidat stranke za osječko-baranjskog župana dr. Vladimir Šišljagić, na novinarski upit razmišlja li HDSSB-e o koalicijama, rekao je kako 's HDZ-om i HSP-om ne', a da su za sve ostale stranke otvoreni. Dodao je kako 'koalicije i nisu ovaj put toliko važne jer se biraju ljudi s imenima i prezimenima i iza kojih stoje rad i rezultati'. Na konferenciji za novinare HDSSB-a bio je i predsjednik Zajednice udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje, saborski zastupnik Branimir Glavaš, no nije govorio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene