Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klaunizacija politike

Je li ovo sad stvarno previše? Gradonačelnik Svete Nedelje reagirao na Jandrokovićevu fotografiju u kupaćem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predsjednik Hrvatskog sabora na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćama, reakcije ne prestaju stizati. Društvenim mrežama proširile su se brojne komične montaže, među njima i one neukusne.

Jednu od takvih reakcija na svom profilu na Facebooku objavio je aktualni gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Uz fotografiju Jandrokovića u gaćama namontirana je fotografija Zuravca, također u kupaćim hlačicama, ali s istaknutim trbušnim mišićima. Fotografiju prati "prigodan" tekst u kojem piše: "Meni viski, a pi*** sok". U objavi je zamolio i autora memea da mu se javi.

 

Molim autora memea da mi se slobodno javi, diskrecija zagarantirana.

Posted by Dario Zurovec on Thursday, 13 May 2021

 

Predsjednik Sabora fotografiju na kojoj je obnažen objavio je kao odgovor predsjedniku države Zoranu Milanoviću nazvao "nasilnikom bez mišića".

Komunikologinja Gabrijela Kišiček u Dnevniku Nove TV i prije statusa koji je objavio Zurovec komentirala je Jandrokovićev potez i kazala kako njegova objava nije primjerena funkciji.

"Predsjednik Sabora trebao bi pokazivati ozbiljnost i zrelost u svakom obliku javne komunikacije kako bismo mu vjerovali da bi i relevantne političke teme i probleme mogao rješavati zrelo i ozbiljno. Dakle, ovaj postupak samo pridonosi, rekli bismo, trivijalizaciji političkog diskursa i čak i klaunizaciji politike općenito", rekla je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene