Josip Ostrogović
Josip Ostrogović Foto: Josip Ostrogović

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Rijeke Josip Ostrogović pozitivan je na koronavirus, a o svom programu izvještavat će priopćenjima, dok će komunikaciju s građanima nastaviti na društvenih mrežama, doznaje se u ponedjeljak iz njegova izbornog stožera.


Josip Ostrogović u samoizolaciji je od pojave blagih simptoma u subotu, a 11. travnja se testirao te mu je određena mjera izolacije u trajanju od 10 dana.

Trenutačno ima blage simptome i osjeća se dobro, a liječenje nastavlja uz upute liječnika i epidemiologa, doznaje se.

Svoje obveze predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Rijeka i predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a u riječkom Gradskom vijeću obavljat će od kuće do potpunog oporavka.

Marin Miletić Kandidat Mosta za čelnog čovjeka Rijeke: "Mogu sam pobijediti pet žena u košarci." Stigao mu odgovor hrvatske reprezentativke

Josip Ostrogović službeni HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Rijeke Josip Ostrogović i službeno kandidat HDZ-a za gradonačelnika Rijeke: Naglasak stavlja na djecu i mlade

O svom programu i planiranim aktivnostima za skorašnje lokalne izbore kandidat HDZ-a za gradonačelnika Rijeke Josip Ostrogović obavještavat će medije putem priopćenja, dok će komunikaciju s građanima nastaviti i putem društvenih mreža, najavljeno je.