Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIZ GAFOVA MARINA MILETIĆA

Kandidat Mosta za čelnog čovjeka Rijeke: "Mogu sam pobijediti pet žena u košarci." Stigao mu odgovor hrvatske reprezentativke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić u jednom od videa koje je objavljivao na društvenim mrežama imao je i seksistički komentar na račun sportašica i žena općenito. Na odgovor nije trebalo dugo čekati.

Facebook stranica Marin Miletić - moj gradonačelnik, "stranica obožavatelja lika i djela Marina Miletića", na kojoj se objavljuju isječci iz Miletićevih javnih nastupa i objava na društvenim mrežama, objavila je novi video.

Pročitajte i ovo Rijeka - 1 U GRADSKOM VIJEĆU Iako je drugi krug izbora tek počeo, već se sklapaju suradnje: Riječki SDP i PGS postigli zajednički dogovor Slika nije dostupna Velika neizvjesnost Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

Između ostalih njegovih monologa prikazan je i dio u kojem govori o odnosu muškaraca i žena. Miletić kaže da je "žena jednako vrijedna muškarcu, ali da su muškarci različiti" te da ne mogu žene tražiti da igraju nogomet ili košarku u istoj ligi s muškarcima.

Sporni dio počinje od 2 minute i 18 sekundi: "Da budem ful jasan, žena je jednakovrijedna muškarcu i to uopće nije sporno, ali muškarci su skroz različiti. Do čega ćemo doći, da će žene doći i tražiti da igraju nogomet, ne znam, u prvoj ligi. Šta, NBA? Šta, prvu košarkašku ligu s nama? Pa, kako ćemo, čovječe? Pa ja igram košarku, mogu igrati sam jedan protiv pet žena i pobijedit ću. Sorry, e. 'Ti si ufur, Marine', reći će mi. Pa ne, igram cijeli život košarku, mogu ih preskočiti. Ne mogu mi konkurirat, ono. Nikako, čovječe", rekao je. 

Na odgovor nije trebalo dugo čekati. Mia Mašić, košarkaška reprezentativka Hrvatske, pozvala ga je na košarkašku utakmicu: "Gospodine Miletiću, samo recite kada i gdje, mi dolazimo." Hoće li se Miletić odazvati, ostaje nam vidjeti.

 

Gospodine Miletiću samo recite kada i gdje , mi dolazimo🏀😁 #jedanprotivpetžena

Objavljuje Mia MašićSrijeda, 24. ožujka 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene