HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić u kampanju je krenuo iz propale tvornice poljoprivrednih strojeva, odakle je najavio kako će grad vratiti onamo gdje pripada, u sam vrh transparentnosti.

Galerija


Iz propale tvornice poljoprivrednih strojeva u utrku za gradonačelnika Osijeka krenuo je HDZ-ovac Ivan Radić. Iz prvih redova podršku su mu dali osječko-baranjski župan Ivan Anušić, ministrica Nataša Tramišak, direktor Hrvatskih voda i direktor Hrvatskih cesta te glavni tajnik HDZ-a.

Vezani članci Prebrojavanje glasova Prebrojeni svi listići: Pogledajte kako nakon izborne noći stoje stvari u četiri velika grada Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

Radić će u kampanju ići pod sloganom Nova energija, a istaknuo je da je spreman dati svu svoju snagu kako bi Osijek vratio na mjesto kojemu pripada - uz bok razvijenim srednjoeuropskim gradovima.

Radić je najavio kako će se znati gdje ide svaka kuna javnog novca, po modelu prema kojemu je to radio Bjelovar.

"Želim podići razinu povlačenja EU i nacionalnih sredstava, kao što to čini godinama Zadar, ili u posljednje vrijeme Šibenik. Nemam problema niti učiti, niti primijeniti modele koji su uspjeli u drugim gradovima, a za kojima u tim modelima, nažalost, zaostajemo“, zaključio je Radić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr