Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brodom i zrakoplovom

Turisti oduševljeni atraktivnim razgledavanjem Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina turista Dubrovnik doživi i zapamti samo po pogledu sa Zidina. U Dubrovniku postoji velik broj alternativa, koje Grad pokazuju u cijelosti. Mi smo se odlučili na panoramsku vožnju zrakoplovom i brodom.

Osim uobičajene šetnje Stradunom malobrojni turisti se odlučuju za alternativne i dosta atraktivnije načine razgledavanja. Jedna od mogućnosti je panoramsko letenje. Za one koji se ipak boje visine, jedno razgledavanje brodom je isto tako atraktivno, ali i dosta mirnije. Turisti koji su se odlučili na vožnju oko Grada, su više nego zadovoljni. 'Na brodu nam je super. Razgledavanje Dubrovnika brodom je prelijepo', rekli su nam turisti koji su se odlučili za vožnju brodom. Nažalost, panorama letom još uvijek je nepoznata, ali primamljiva turistima.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Turisti nezadovoljni cijenama, ilustracija - 3 Veliko nezadovoljstvo Pogledajte paprene cijene na Jadranu! Mogle bi nas doći glave: "Pitanje je kako ćemo preživjeti iduću godinu"

>> Odmaraju radeći: Turisti uživaju u branju lavande

Čini se dobra ideja, ne za nas danas, čini se super. Vjerojatno je prelijepo. Iako su cijene ovakvih razgledavanja prihvatljive, turisti ih na žalost, dovoljno ne koriste. Kapetani kažu da je prije bilo puno bolje. I dok većina turista odlazi misleći da je Dubrovnik samo Stradun, oni koji su se odvažili i vidjeli Grad i okolicu iz ovih perspektiva, zasigurno će sa sobom ponijeti više lijepih slika i sjećanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene