Na zagrebačkom Ksaveru danas je počelo masovno cijepljenje građana. Na cjepivo se čekalo u redu, no jedna je gospođa odlučila da neće čekati samo kako bi dočekala AstraZenecino cjepivo.

Galerija


Masovno cijepljenje u Zagrebu počelo je u 9 ujutro na Ksaverskoj cesti. Građani su došli i prije 9 sati te čekaju u redu.

Vezani članci Cijepljenje, ilustracija Epidemiološko društvo ima plan kako cijepiti više ljudi: "Može se izvući dodatna doza - za Pfizer sedma, a za AstraZenecu i Modernu 11. doza" Pfizer cjepivo, ilustracija Šesti u svijetu i ne planiraju stati: Srbija ugovorila s Pfizerom još 2,3 milijuna doza cjepiva

Iako je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak kazao da se s građanima prije samog cijepljenja razgovara o preferencijama između Pfizerova i AstraZenecina cjepiva, a neki su nakon tog razgovora otišli nezadovoljni.

Tako je jedna žena na ulazu pitala koje će cjepivo dobiti jer se ne želi cijepiti AstraZenecom.

"Rekli su mi da cijepe Pfizerom, a kad se to cjepivo potroši, da se onda nastavlja AstraZenecom. Pa kaj ću ja sad čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću", rekla je i otišla kući.