Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u 45. godini

Zbogom, Klobi! Korona prekinula život Igora Klobučarića, genijalca iz pozadine koji je Novu TV gradio od samih početaka

Aktualno Galerija Igor Klobučarić - 1 Igor Klobučarić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Igor Klobučarić - 2 Igor Klobučarić - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Klobučarić - 3 Galerija 1/3 >>
Korona je nažalost prekinula život našeg kolege Igora Klobučarića, koji je sinoć izgubio životnu bitku i napustio nas u 45. godini.

Naš kolega, voditelj tehničkih operacija - naš Klobi, bio je jedan od genijalaca iz pozadine. Ne znam, ne mogu - za njega nije postojalo kao opcija.

Od samih početaka gradio je Novu TV, tu je pronašao i životnu ljubav i ostvario se i kroz predivnu obitelj.

Svojim tehničkim znanjem, vizionarskim pristupom i predanošću poslu itekako je omogućio da uopće postanemo i ostanemo lideri u televizijskom eteru.

Bio je riznica znanja, uvijek par koraka ispred svog vremena, svestrani vizionar kojeg je tehnologija zanimala i van granica televizijskog posla, sagledavao je svoju struku iz perspektive promjena i poboljšanja svakodnevnog života. Ako su vas zanimali pojmovi kao što su alternativni izvori energije, električni automobili, AI, pametna kuća,… on je bio prava adresa za razgovor. Ali kakav čovjek… sretni su oni među nama koji su ga imali prilike upoznati u poslovnom smislu, a još sretniji oni koji su ga znali kao osobu. Inteligentno duhovit i volio je ljude koji su ga okruživali. S njim ste uvijek znali na čemu ste i zato smo ga voljeli i poštovali.

Igor Klobučarić - 1 Igor Klobučarić - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Otišao je sjajan čovjek, dobri duh naše Tehnike i vrstan profesionalac. Neprocjenjivi član našeg tima koji je gradio ovu televiziju od samih početaka. Ostaje za njim golema tuga!

S velikom tugom opraštamo se od dragog kolege Igora Klobučarića – Klobija, bila je čast poznavati ga! Ostavio je svojom osobnošću, profesionalnošću i vedrim duhom neizbrisiv trag na Novoj TV i u našim životima, ostat će zapamćen kao veliki profesionalac i još veći čovjek. Nedostajat će nam svakog dana i zauvijek će biti u našim mislima.

Igor Klobučarić - 1 Igor Klobučarić - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Bio je jedan od rijetkih, najbolji od najboljih… Ostavlja veliku prazninu, ali i privilegiju za sve nas koji smo imali sreću poznavati ga.

 

 

 

 

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija Hrvatska iz minute u minutu Zabilježeno 2627 novozaraženih, karlovačka bolnica od ponedjeljka radi samo za hitne i onkološke pacijente

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crne brojke ponovno rastu Broj umrlih od koronavirusa u svijetu prešao tri milijuna, WHO upozorava: "Pandemija je došla do kritične točke"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene