Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorene prijetnje ministara?

Iz Vlade reagirali na optužbe znanstvenika Gordana Lauca: ''Nitko nas o tome nije informirao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Vlade su se oglasili o izjavi znanstvenika Gordana Lauca koji je kazao da je od početka ovoj pandemiji već sam imao i neugodnih situacija pa čak i otvorenih prijetnji od pojedinih ministara.

Znanstvenik Gordan Lauc danas je na svom Facebooku u poduljoj objavi ustvrdio da je, između ostalog, od početka pandemije ''imao i neugodnih situacija pa čak i otvorenih prijetnji od pojedinih ministara''.

Iz Vlade su se oglasili u tom navodima i poručili da o tome ništa ne znaju.

''Nemamo saznanja o bilo kakvim prijetnjama, niti nas je o tome itko informirao. Profesor Lauc uključen je u rad Znanstvenog savjeta Vlade od ožujka ove godine i nastavljamo s njime suradnju s ciljem kontroliranja i suzbijanja epidemije bolesti COVID-19'', stoji u odgovoru glasnogovornika Vlade Marka Milića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nigdje maske, razmaka... Muškarac ugostio čak 30 ljudi, od kojih je jedan pokušao pijan pobjeći policiji, a slavilo se i u studentskom domu

Lauc je u istoj objavi upozorio da mu je dosta uvreda i kleveta na njegov račun u javnom prostoru zbog čega će u budućnosti morati posegnuti i za pravnim rješenjima. ''Angažirao sam agenciju da aktivno traži takve objave i dao uputu odvjetnicima koji nas prate da rutinski podnose kako krivične prijave za uvredu i klevetu, tako i tužbe za naknadu štete, kako meni osobno, tako i institucijama koje predstavljam ili vodim'', poručio je znanstvenik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene