Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI U SUSJEDSTVU

Premijerka Srbije objavila: "Broj novozaraženih će biti katastrofalan! Oborit ćemo svaki dosadašnji rekord"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana Brnabić, premijerka Srbije, objavila je kako će ta zemlja danas imati rekordan broj novozaraženih koronavirusom.

"Podaci od jutros u osam sati pokazuju da će broj biti katastrofalan", rekla je srbijanska premijerka Ana Brnabić za TV Prva. Dodala je i da će biti oboren svaki dosadašnji rekord.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje loše stanje Imaju novih 64 žrtava koronavirusa i gotovo 7000 novozaraženih: Razmatra se pooštravanje mjera COVID potvrde - 2 postrožuju mjere Susjedi od subote u kafić samo s COVID potvrdom: "Situacija je katastrofalna. Ako treba, neka se uključi i nuklearna inspekcija!"

Na pitanje kako to da Krizni stožer nije donio nove mjere, Brnabić je istaknula da Srbija već ima epidemiološke mjere: maske koje su obavezne u zatvorenom, kao i na otvorenom tamo gdje je nemoguće držati razmak, zatim COVID propusnice, koje vrijede od 20 sati. 

"Imamo sva cjepiva, imamo lijekove. Možemo i drugima pomoći, i pomažemo zemljama regije, nekim članicama EU-a, državama Afrike i Azije. Svega imamo, i među prvima dobivamo. Sve naj što smo mogli osigurati, osigurali smo", rekla je ona, prenosi B92.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene